söndag

Hejhej (; Pappa ringde ungefär vid 10 och sa att dom var vid pampas för dom skulle visa upp bilarna och så.
Så jag , Johanna och mamma cyklade ditt. Det var väldigt väldigt mycket folk. När vi kom ditt så var pappa och hans brandkårs kompisar där. Vi hälsade och sen så skulle några av brandmännen , egenligen pappa också men vi var ju där så han skulle äta lite senare. Dom fick äta i omgångar , för det måste ju vara några som svarar på frågor och visar/vissar ( thahha vet inte hure stavas ) bilarna och så. Så pappa vissade/visade oss runt där lite.
Sen skulle han gå och äta , dom andra killarna ( pappas jobbar kompisar ) hade tydligen sagt att det var super super god mat , och så var det buffe. Pappa och dom andra brandmännen fick gratis mat. Så vi sa hejdå till pappa och så tog jag mamma , Johanna en varsin hamburgare och läsk. Sen efter maten så fick vi gratis sockervad, thahha.
Sen cyklade vi till agustendal och var där en liten stund och sen åkte vi hem. En jätte mysig dag! Snart ska jag titta lite på tv och göra lite te. Älskar te :) Imorgon är det skola igen , suck! En hel vecka framför sig , aja inget att göra åt. Ha en trevlig söndagskväll , sötnosar / amanda

sorry

Hejhej <3 Förlåt att jag inte bloggade igår men hann inte. Grattis i efterskott Michael Jackson ! (;
Igår var jag med familjen vi var på ekerö och fikade , åt och tittade runt lite. Jätte mysigt! kom hem ungefär vid 5 , halv 6. Vi skulle äta tacos och jag och johanna ville laga det själva så vi skärde grönsaker och stekte köttfärsås och så. Sen åt vi ungefär vid 7 , jätte gott. Älskar tacos :) Sen så kl 8 tittade jag på fotboll , det var Real madrid mot deportivo. Real madrid vann med 3-2. Ja det var min mysiga dag. Idag vaknade jag ganska tidigt typ vid 9 , hehe.
Så jag har nyss ätit frukost. vet inte vad jag ska göra idag , ska kanske vara med nån kompis eller cykla med familjen någonstans. Puss älsklingar <3 /a

hissar och dissar


Sommar : älskar det mesta med sommaren. Alla nya fina kompisar man får , sol och bad , glass och det fina vädret.
Bio det är så himla mysigt att gå på bio med ett gäng kompisar. Älskar verkligen att gå bio! ;D
Födelsedag  :när det är ens födelsedag då är det ju jag och några till som firar ( dom mer som fyller 8 / 8 ). Man får bestämma vad man vill äta och göra och sen får man massa bra presenter. Det är lixom spec när man fyller år (;
Att ha landställe i nåt annat land : jag älskar verkligen att åka till spanien och vara där på ett av mina landställen.
Resa överhuvud taget är ju super mysigt , men det är extra kul att ha landställe i något annat land , där man har andra kompisar , där dom pratar ett annat språk , annan miljö och ja det är lixom inte som i sverige. Hurra för landställen i andra länder.

Vinter mörkt : På sommaren är det ju så ljust nästan för ljust men nu när det börjar bli vinter så blir det kolsvart innan kl 7 typ. Och det är ju inte så kul?
Mobbare : När mobbare mobbar någon person så måste det ju vara för en anledning. Dom är AVENSJUKA. Ja , varför skulle dom annars vara duma? Det är så himla fegt att vara flera mot en. Det spelar ingen roll om det var 1, 2 3 eller 5 år sen! Dom borde ändå skämmas. Men dom som mobbar mår ju inte bra. Men ändå , hur kan man hålla på och mobba? Gå och häng er , alla som mobbas. Ja seriöst gör det , ni är ändå inte meningen till något?
Dom som vill vara fjortisar: Thahha , det ser så himla larvigt ut när man har värsta uringade tröjan så brösten syns , och när ni putar med munnen och gör fjortis tecknet. Thahha.

Kanske ska börja med hissar och dissar , vi får se ;D <3



fredag

Heeej sötnosar ;D <3
Idag vaknade jag kl 7 då gick jag upp och åt frukost och fixade mig.
Jag träffade några tjejer vid systrarna andersson och sen gick vi
tillsammans till skolan som vi brukar göra varje morgon. Vi hade
slöjd första timmen, som sagt så hade jag träslöjd blev i samma
grupp som alicia, fredrika,nina,agnes, jenny och emelie det var
tjejerna. Men kanske har glömt någon, thahhaha. Efter det hade
vi en ganska lång rast, vi bättrade på läppglanset och tränade på
vilket leende vi skulle ha, thaha. Sen skulle vi först ta klass-foto.
Först fick jag stå brevid fredrika men sen flyttade dom mig så jag fick
stå brevid william och agaton. Tror det blev ett bra klass-foto ,
sen skulle vi göra en och en och sen när hon tagit så fick man inte
ens se om det var bra. Och hon tog bara 2 kort på varje! :O Aja,
får väl hoppas att det blev bra. Det tror jag ;D Sen hade vi lite
olika lektioner och sen 14.15 slutade vi. Jag gick hem direkt,
dom andra gjorde också det. På torsdag ska kanske jag och
fredrika gå på bio. Vi ska fråga dom andra sen om dom vill
följa med. På tisdag ska jag klippa mig, det blir säkert bra.
åhh älskar verkligen fredags kvällar och lördagar. Det är så
myyysigt :D
Puss älsklingar / amanda

hmm

Hejhej ;D Imorgon ska vi ta skolfoto , vet absolut inte vad jag ska ha på mig men man ska ju inte vara för uppklädd så ska nog ha samma kläder som jag brukar och så. Tittar på tv men det är reklam. Imorgon börjar vi 8.20 och har slöjd jag ska ha träslöjd. puss älsklingar <3

förlåt

Hejsan alla mina sötnosar (; Just nu är jag hemma hos jenny , hon ska på ridning men jag ska inte följa med orkar faktiskt inte det , hehe . Slö som jag är ! Har inte bloggat på ett tag men har inte haft tid. Så asså jag kommer bara blogga när jag har tid och har lust och bilder kommer nån gång , thahha. Nej men asså , ni får hålla ut. Kommer inte blogga så mycket nu när skolan presic börjat men sen när det blivit lite lungnare då ska jag blogga ;D
puss älsklingar / amanda

måndag

Hejsan ;D
Idag körde vi enligt schemat först 9.10 hade vi NO och blev upp delade i grupper , sen hade vi matte och sen engelska och sen så hade vi lunch och sen svenska och sen spanska och sen slutade vi. Efter skolan skulle jag vara med jenny och alicia en stund. Vi var hos alicia. Vi snackade och tittade på vidoer på youtube och sen så brände alicia en till skiva till mig. Sen vid 4 eller något skulle alicia till någon huvudvärk grejs och jenny skulle gå på stan med sin mamma och köpa lås bland annat. Så jag gick hem och nu sitter jag här och lyssnar på skivan alicia bränt till mig. puss / a

sorry

Hejhej sötnosar <3 Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men har inte haft tid. I fredags var jag först med alicia och jenny efter skolan. Vi gick hem till alicia och lyssnade på Michael Jackson och snackade och ja allt möjligt kul. Sen kom beatrice , vi fortsatte och lyssna på musik och snacka. Sen vid 3 ungefär åkte vi till kista centrum.  Egentligen skulle jag handla massa kläder men det blev inga kläder alls. Det ända jag köpte förutom donken mat var en bok. "Linas kvällsdagbok 1:An och 2:an" , är redan på 2 boken den är super super bra. Vi vad där till ungefär halv 7 sen åkte alla tillsammans hem. På lördagen (igår) så var jag på dop. Min gudfar har 3 barn och den yngsta heter Lykke och är super söt. Pappa och min gudfar är kusiner. Pappa blev gudfar till lykke , så han skulle läsa en dikt för lilla lykke. Sen efter dopet åt vi hos dom jätte god lunch var det. Sen hade vi ganska bråttom så vi åkte hem ungefär vid 3 för pappa skulle vara bårbärare till AIK- Kalmar. Sen när pappa kom hem hade han en atograf till mig , som Rasmus Elm hade skrivit. Sen igår hade vi mys kväll hela familjen ;D Och idag har jag varit i stan och shoppat med mamma. Tröjor , byxor och linnen och lite så.
Just nu sitter jag lite vid datan. puss / a

skola

Godmorgon mina gullungar <3 Mamma väckte mig kl 7 , jag gjorde det gamla vanliga :  åt frukost , borstade tänderna , borstade håret och klädde på mig några snygga kläder. Om en timme ska jag träffa dom jag träffade igår och i för går.
Orkar inte säga alla namn igen , hehe. Idag ska vi laga vår egen lunch i 4 grupper eller vad det nu var. Kul? Nja , vet inte än.
Men kanske. Efter skolan ska jag vara med beatrice , jenny och alicia. Ska fixa lite nu , hejdå <3

torsdag

Hejhej (: <3 Idag började vi klockan 9 , träffade samma tjejer som igår vid samma ställe , systrarna anderson.
Orkar faktiskt inte skriva så mycket om idag men idag var vi först och spelade mini golf och sen hade vi matsäck
vid drottning holm nånstans. Sen hade vi 5 kamp direkt efter maten.. Sen vid halv två åkte vi tillbaka och jag följde
med alicia hem. Hon brände en MJ skiva till mig och vi snacka och tittade på MJ videor på youtube och sen kom jenny
och då brände alicia en skiva till henne också. Vi snackade , lyssnade på musik och åt glass ;D Sen skulle dom på
ridning och jag gick hem för farfar skulle komma och då kan jag ju inte följa me dom på ridning. Imorgon ska jag vara med beatrice och alicia. Men jenny vet jag inte , hon skulle fråga hennes mamma. Vi ska typ shoppa och snacka och ja lite
allt möjligt. Ska bli roligt ;) Sitter och lyssnar på Michael Jackson , super bra <3
puss älskl / a
 

ingen rubrik

Snart ska jag logga ut , ska ta lite kvällsmat och sen ska jag se på fotboll. Många av er som läser min blogg är nya läsare och vet ju inte att jag faktiskt ÄLSKAR fotboll. Men nu vet ni det , thahah. Ska se barcelona- manchaster city , zlatan ska ju spela sin första match i barcelona tröjan. Det kan man ju inte missa? Så det kommer inte bli något mer bloggande ikväll.
Men ni får läsa dom jag gjort idag , och så får ni självklart kommentera om ni har tid och lust. Godkänner dom imorgon ;)
Imorgon börjar vi 9 , kanske bloggar då annars bloggar jag när jag kommer hem imorgon eller på kvällen.
Puss sötnosar , love / amanda

THE KING OF POP

Du kommert alltid finnas i våra hjärtan , michael jackson. Ingen , absolut ingen kommer glömma dig!
Många stöttade dig och var ledsna när du dog , men när du levde ,visst det fanns många som stötta men inte alls många som det är nu  , vart kom allt stöd ifrån?
Du blev anklagad för massa saker som inte är sant ! Och din pappa var ju inte precis super snäll mot dig?
Du är värd så mycket mer , du är värd det bästa ! R.I.P Michael Jackson <3

Tog bara några bildet ;)


onsdag , första dagen i skolan.

hejhej mina älsklingar <3
Jag träffade alicia , emilia , maria och sandra vid systrarna anderson. Vi gick till skolan men väntade utanför för där skulle vi träffa fredrika och jenny. Vi visste inte vilket klassrum vi skulle till så vi fick titta på något papper och så gick vi upp till de klassrummet och där satt vår klass. Vi fick en ny lärare som heter Anette som ska undervisa några av oss i NO och matte och vår gamla lärare sen ett år Anna Hjärne som undervisar i gympa. Men dom kommer vara med på klassmötten , elevens val , mentor och såna saker typ. Jag trodde vi skulle få typ 4 nya tjejer och 2 killar men vi fick bara 1. En tjej. Sen fick vi massa information om vad vi skulle göra på onsdag och fredag och massa om skolan och schema och lite om henne och så , och några saker man skulle fylla i. På torsdag ( imorgon ) ska vi spela mini golf och ha matsäck , på fredag ska vi typ delas upp i grupper och laga vår egna lunch. Och sen skulle man typ skriva något på en lapp som ingen vet om en och så ska dom andra gissa vem som har skrivit det. Men vi slutade när vi skrivit lapparna. Efter skolan var jag med jenny , alicia och fredrika. Vi bestämde oss för att hyra någon mysig film , för alla var väldigt besvikna. Men sen kom vi på att på buylando så måste man ha legg och det hade ingen av oss ju. Men sen när vi gick förbi där så var det ändå stängt , det öppnade typ 12 och kl var typ halv 11. Men sen kom vi på att man kan hyra film på birka hallen så vi gick in där och skulle bestämma film , sen var det någon konstig kille som ville gå före bara för vi aldrig kunde bestämma oss och för att när vi bestämde oss så tog vi jennys personnummer men man skulle vara 15 så då kom alicia på ett och det funkade. det blev "bröllops duellen" alla andra bra var typ redan utlånade. Men vi lånade iafall den. Så vi gick hem till alicia och tittade på den. Den var ganska bra , absolut inte den bästa men ganska bra. Sen efter den skulle  vi äta , alla tog hamburgare. MUMS ! Sen bestämde vi oss för att till stan , jenny köpte ett par jeans och alicia något där man kan stoppa skivor i. Sen gick vi in på donken och snackade och sen åkte fredrika hem. Jag och jenny åkte hem till alicia. Vi lyssnade på M.J och snackade och sen så åkte vi till fridhems gallerian , där köpte alicia en M.J affisch och sen köpte vi en läsk allihopa. Sen åkte vi hem (;  puss älsklingar / a

Lite om igår

Godmorgon alla sötnosar (; Jag ska berätta lite om igår. Jag och jenny träffades vid åhlens ( vi åt hemma och så ) och sen åkte vi till hötorget. Först köpte vi biljetterna vi hade bokat och sen gick vi in på gina tricot och tittade där lite. Jag  prövade några klänningar , toppar och jenny provade ett par jeans och en klänning typ. Sen var klockan typ halv 3 och bion började ju klockan 15.20. Vi gick till H&M , tittade runt lite där. Men det blev ganska stressigt. Sen ungefär vid 3 började vi gå mot bion. Vi köpte godis och läsk vid en godisaffär brevid för det var en super lång kö när vi skulle köpa biljetter och den orkar man ju inte stå i så vi kiöpte brevid istället. Sen satta vi oss på bion , det var reklam och sen började filmen. Den var bra (;
Sen efter bion åkte vi till st: eriksplan och gick till vasa parken och gunga lite och typ snacka. Men det började regna så vi gick hem sen. Men det var en jätte rolig dag ;D Det var lite om igår. Vaknade för 45 minuter sen typ , eller blev väckt för jag vill ha god tid på mig på morgonen. Ska äta frukost nu , ska träffa några tjejer sen vid systrarna anderson 9.15 och sen när fredrika är vid odenplan ska hon ringa så kanske alla kan ses utanför skolan eller något. Puss älsklingar / a

snart gå

Hejhej (; Jag har nyss fixat mig lite , sminkat mig , klätt på mig och borstat tänderna. Jenny ska ringa mig när hon snackat med sin mamma och då ska vi se vad vi ska göra. det kanske blir bio , annars kanske vi bara shoppar lite och är hemma hos någon. Vi får se vad det blir (: Kan inte blogga mer just nu , ska titta vad det går för biosar .
Puss älsklingar / amanda<3

Förlåt

Förlåt förlåt ! Nu när jag har en sånn fin blogg så borde jag ju blogga typ jätte mycket. Men jag har absolut inte hunnit och sen har jag inte kunnat. Den datan som jag var inne på på landet var tyrones och han ville ge den till sitt barnbarn. Men har fått pengar av farmor som jag kan köpa en till landet och en hem. Som sagt har haft fullt ( stavning? ) upp , men orkar inte berätta allt som hänt dom här dagarna då jag inte har bloggat. Men kan berätta att idag ska jag vara med jenny , vi ska vara lite på stan och kanske gå på bio mer har vi inte bestämt än. Vi ska höras när hon vaknat , jag gick ju upp rätt tidigt idag för både mamma och pappa har börjat jobba så jag bad dom väcka mig. Snart ska jag se vilka olika biosar som går.
Vet faktiskt inte om jag bloggar mera idag , det får vi se. Men vi ses och hoppas ni får en underbar dag ! Tänk imorgon börjar skolan.... Visst det kan vara roligt med kompisar och se lite vad som är nytt men sen? nääe usch. Men aja man får väl stå ut , thahahah. Puss /amanda .Och juste , jag vill tacka alla fina kommentarer jag fått. Kommentera mera , sötnosar (; <3

hejdå

Hejdå sötnosar(; Har varit inne en stund nu så tror inte jag kommer blogga mera idag.
Kanske loggar in senare ikväll , men kanske inte bloggar. Och ni som väntar på bilder :
har tagit några foton med min nya kamera och fler kommer det ju bli. Så ni kan räkna med foton!
Men kommer inte ladda upp dom på datan förens skolan börjar igen tror jag.
Hoppas ni får en alldeles ( stavning? ) underbar kväll , och att ni har haft en bra dag.
Det här blir ganska kort inlägg men alla kan ju inte bli långa? Och föresten tack för alla
fina kommentarer ! (: kyssar / amanda

tisdag

Hej älsklingar <3 Idag vaknade jag ungefär kl halv 10 , men sen låg jag i sängen ett tag som jag älskar. Det är så skönt att ligga på morgon och veta att man får ligga hur länge som helst , utan att någon väcker än. Sen åt jag frukost och tittade lite på tv. Sen klädde jag på mig , en snygg tunika och sen så borstade jag tänderna och håret. Sen skulle jag följa med mamma och farmor och handla. Vi handlade lite allt möjligt , efter vi handlat tog vi en varsin smarig mjukglass.
Super gott! :D Och sen åkte vi hem igen. Jag har fixat lite saker idag , städat , bestämt kläder och ja ordnat lite saker.
Juste , jag fick en tidning också FRIDA. Så jag satt på altanen och läste en stund. Men sen började det regna , det hade tydligen regnat jätte mycket i stan. Pappa hade snackat med någon kompis som var i stan och det regnade väldigt mycket. Här har det bara regnat lite , men nu har det slutat.

Johanna har fixat min header , design och text. Super fin tycker jag, vad tycker ni? Det är inte så många som vet att min blogg finns , har ju nyss gjort den eller för någon vecka sen typ. Men ska säga till alla kompisar och alla , nu när jag har världens finaste blogg enligt mig. Tack så jätte mycket , Johanna. Ni måste läsa www.enlarssons.blogg.se den är super bra och rolig att läsa. Och den är också jätte fin. Tack så mycket , gumman <3


/ amanda


snart skola , suck !

Hejjsan (; På onsdag nästa vecka ( tror jag ) så börjar skolan igen. Suck , dubbel suck !
Tänk att gå upp klockan 7 , tänk alla läxor , tänk att sitta i en skolbänk varje dag och lyssna
och lära sig. Guud vill inte tänka tanken , men det går inte att låta bli. Den är sommaren
har gått super super super fort! Varför kan det inte bara vara den 9:e igen ? Så man får uppleva
allt roligt igen. Den här sommaren har varit bra på alla sätt och viss. Massa nya underbara kompisar ,
massa upplevelser , nya ställen och ja massa andra saker. Men seriöst det har gått för fort !
Visst , det kommer bli kul att träffa klasskompisarna , och se vilka nya vi kommer få i klassen och
allt nytt som det kommer bli i 7:an. Det kanske är kul första dagarna men sen kan det väl vara sommarlov
igen? Tänk det är lite mindre än ett år till nästa sommarlov , det är ju super långt! Åhhhh ...:S
Aja man får ju inte glömma att det faktiskt är en hel vecka och 2 dagar kvar och att dom här dagarna
kommer bli super roliga också. (: Ingen bra bild på den här datan , men som ni vet så har jag fått en super
bra kamera så ni har mycket att se fram emot i senare (: puss / a

sorry

hejhej (; Vet att jag inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp. Ska skriva lite kort om vad som hänt dom senaste dagarna. Lördag: Jag vaknade av fin "ja må hon leva"- sång. Jag öppnade presentena , fick en super fin och super bra kamera så sen när skolan börjar kan ni räkna med bilder. Sen har jag fått filmer , böker en bok om zlatan som heter "zlatan är zlatan" den är bra , sen fick jag örhängen , massa pengar (vill inte säga hur mycket på bloggen) , en fin ask, godis , premination ( stavninig? absolut ingen aning ) på GOAL en fotbolls tidningen ett år och sen fick jag massa mer saker av mamma , pappa och johanna men orkar inte skriva allt. Sen åt vi pannkaks tårta till frukost och sen så klockan halv 4 , skulle vi på bröllop så vi tog på oss fin kläderna och åkte till sunsvall. Lämnade pakningen hos kusinerna och sen åkte vi med dom till kyrkan i sundsvall. Bröllopet var på engelska först och sen svenska. För min syssling som gifte sig , gifte sig med en thailänsk tjej. Dom var super fina. Han såg väldigt närvös ut , men vem skulle inte gjort det? Tog massa kort på dom , som ni kanske kommer få se senare i sommar och sen så snackade vi med hela fetta släkten på mammas sida. Det var riktigt trevligt. Sen åkte vi tillbaka till moa och max hus i sundsvall. Vi badade , vi tittade på film , vi åt en väldigt god middag och ja hade det trevligt. Sen skulle vi sova men vi snackade typ halva natten , haha.

Söndag: Åt frukost vid 10 och sen var vi där en stund och sen åkte vi hem till stockholm. Hemma så vattnade mamma blommorna och pappa skulle åka och titta på någon lägenhet som en kompis hade köpt. Sen stor handlade vi och en åkte vi till landet och när vi kom ut igår kväll så fikade vi ( kl var väl runt 9 ) och sen fick jag öppna min present av farmor. Fick massa pengar och ett block som man kunde skriva på och en bok(: Sen gick vi och la oss.
idag: Vaknade vid 10 ungefär. Låg i sängen och läste zlatan är zlatan och sen smsade jag , sne gick jag upp och åt frukost och fixade mig. Sen har jag bara slappat , liggit och läst och bara tagit det lungt. Ska snart äta middag.
puss / amanbda


ny blogg

Hejhej (; Nu har jag ny blogg , tröttnade på mitt förra blogg namn www.amanda9696.blogg.se , hette den men nu har jag tagit bort den och skapat ny. Har frågat johanna , min kompis inte min syster och hon ska hjälpa mig med design och header sen när skolan börjar. Hon är super duktig på det! Kommer säkert få några nya läsare som inte vet så mycket om mig så tänkte berätta lite om mig själv.
Jag heter Amanda och ska fylla 13 år imorgon 8/8 , jag bor i en lägenhet i stockholm. Jag har en mamma som är sjuksyster i solna ( karolinska ) och sen en pappa som är brandman ( solna / sundbyberg ) och en lillasyster som är 11 år och heter Johanna och en kanin som heter Ludde. Jag älskar att umgås med kompisar , shoppa , bada i poolen och åka till vårt hus i spanien. Det var lite om mig själv mer kommer ni ju få veta om ni fortsätter läsa min blogg (:
Det är säkert ingen som läser min blogg än , skapade ju den nyss menmen , det kommer väl.
Idag har jag varit lite i stan , duschat och gjort mig fin , ska till några kompisar ikväll. Är hos mormor och morfar i ånge just nu. Imorgon fyller jag år som sagt , är inte så närvös än faktiskt men det kommer nog när man ska sova.
Imorgon bitti antar jag att vi firar mig , sen vid halv 4 ska vi på bröllop hos en av våra sysslingar på mammas sida som har gift sig med en thailänsk tjej. Dom har redan gift sig i thailand men ville ha ett för familjen i sverige också.
Det ska vara i sundsvall så vi ska  sova över hos kusinerna och antagligen gratta där också :)
Puss / a


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0