hissar och dissar


Sommar : älskar det mesta med sommaren. Alla nya fina kompisar man får , sol och bad , glass och det fina vädret.
Bio det är så himla mysigt att gå på bio med ett gäng kompisar. Älskar verkligen att gå bio! ;D
Födelsedag  :när det är ens födelsedag då är det ju jag och några till som firar ( dom mer som fyller 8 / 8 ). Man får bestämma vad man vill äta och göra och sen får man massa bra presenter. Det är lixom spec när man fyller år (;
Att ha landställe i nåt annat land : jag älskar verkligen att åka till spanien och vara där på ett av mina landställen.
Resa överhuvud taget är ju super mysigt , men det är extra kul att ha landställe i något annat land , där man har andra kompisar , där dom pratar ett annat språk , annan miljö och ja det är lixom inte som i sverige. Hurra för landställen i andra länder.

Vinter mörkt : På sommaren är det ju så ljust nästan för ljust men nu när det börjar bli vinter så blir det kolsvart innan kl 7 typ. Och det är ju inte så kul?
Mobbare : När mobbare mobbar någon person så måste det ju vara för en anledning. Dom är AVENSJUKA. Ja , varför skulle dom annars vara duma? Det är så himla fegt att vara flera mot en. Det spelar ingen roll om det var 1, 2 3 eller 5 år sen! Dom borde ändå skämmas. Men dom som mobbar mår ju inte bra. Men ändå , hur kan man hålla på och mobba? Gå och häng er , alla som mobbas. Ja seriöst gör det , ni är ändå inte meningen till något?
Dom som vill vara fjortisar: Thahha , det ser så himla larvigt ut när man har värsta uringade tröjan så brösten syns , och när ni putar med munnen och gör fjortis tecknet. Thahha.

Kanske ska börja med hissar och dissar , vi får se ;D <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0