söndag

Hejhej (; Pappa ringde ungefär vid 10 och sa att dom var vid pampas för dom skulle visa upp bilarna och så.
Så jag , Johanna och mamma cyklade ditt. Det var väldigt väldigt mycket folk. När vi kom ditt så var pappa och hans brandkårs kompisar där. Vi hälsade och sen så skulle några av brandmännen , egenligen pappa också men vi var ju där så han skulle äta lite senare. Dom fick äta i omgångar , för det måste ju vara några som svarar på frågor och visar/vissar ( thahha vet inte hure stavas ) bilarna och så. Så pappa vissade/visade oss runt där lite.
Sen skulle han gå och äta , dom andra killarna ( pappas jobbar kompisar ) hade tydligen sagt att det var super super god mat , och så var det buffe. Pappa och dom andra brandmännen fick gratis mat. Så vi sa hejdå till pappa och så tog jag mamma , Johanna en varsin hamburgare och läsk. Sen efter maten så fick vi gratis sockervad, thahha.
Sen cyklade vi till agustendal och var där en liten stund och sen åkte vi hem. En jätte mysig dag! Snart ska jag titta lite på tv och göra lite te. Älskar te :) Imorgon är det skola igen , suck! En hel vecka framför sig , aja inget att göra åt. Ha en trevlig söndagskväll , sötnosar / amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0